вход регистрация

Начало » Книги » Художествена литература » Върви накъдето те води сърцето. Луизито. Една любовна история

Сузана Тамаро - Върви накъдето те води сърцето. Луизито. Една любовна история

ID1206
ID Категория90
КатегорияХудожествена литература
ИмеВърви накъдето те води сърцето. Луизито. Една любовна история
ISBN9789543203574
Година
Страници232
Автор(и)
ИздателРива
Описание

Сузана Тамаро е родена в Триест през 1957 г. Първият й роман “С глава в облаците” е публикуван в 1989 г., но истинският успех на младата италианска писателка идва с “Върви накъдето те води сърцето” (1994). Преведен на повече от 20 езика, оглавил ред авторитетни класации, романът достига шеметния тираж от 5 милиона екземпляра. Този световен бестселър става най-продаваната книга в Италия през XX век. По него Кристина Коменчини създава филм с Вирна Лизи в главната роля.

През 2008 г. излиза “Луизито. Една любовна история” - отново за мъдростта на сърцето и неведомите нишки между живите същества, които единствено то е в състояние да изплете.

А когато пред теб се открият много пътища и ти не знаеш накъде да тръгнеш, не се спускай наслуки по някой от тях, седни и почакай. Вдишай дълбоко, вдишай с увереността, с която си поела въздух за първи път, при раждането си, не се разсейвай от нищо, чакай, само чакай. Стой неподвижна и мълчаливо се вслушвай в сърцето си. Когато ти заговори, стани и върви натам, накъдето те води то.

Създаден01/04/2011 09:45:27
Обновен
Top Site Counter